hoodrat.blogg.se

2013-12-18
08:56:13

mat
har fått asdåliga matvanor?? alltså hetsäter ej längre utan nu glömmer jag att äta.
kom precis på att nä har ej ätit på ett dygn förutom lite ostbågar o e knappt hungrig.

har haft en askonstig natt dessutom. var hos min gamle älskare mr H, han har en ny idé av förspel jag ska alltså lägga mig o fläka upp könet i vädret sen tänder han ett stearinljus, sitter och tittar på mitt kön i ljusskenet och kommenterar hur fint de e ? tack tack säger jag. och att han vill att jag ska va med i hans film som han ska spela in och va naken. VI FÅR JU SE ME D svarade jag


dum grej hände också i helgen, skar mig för första gången sen februari. var alltså asfull. men bra grej hände samma kväll dissade att dra hem me töntig kille som va 33 som jag först tänkte dra hem med.

2013-12-09
09:05:07

morgonmusik
oskön grej med att ha depression är att man vaknar så jävla tidigt varje dag. (alternativt sover hela tiden men ja d går i perioder)
skön grej med att vakna tidigt är dock att kunna lyssna på musik i flera timmar innan man måste gå upp och ta tag i saker.

2013-12-05
18:24:32

Lök
har hetsätit så mycket mer på sista tiden har också haft mkt ångest pga destruktivt sexliv , dags att dra o testa sig mot allt igen. problemet bara att nu måste jag fixa en ny UM pga kuratorn på mitt gamla. gick alltså till honom ett tag sen fick jag remiss till riktig psykolog bestämde mig för att hon var extremt mkt bättre o försökte på ett snällt sätt säga upp mig hos honom *blir kanske förvirrande att gå till båda?* han ägnar timmen åt att försöka övertala mig att stanna där. nästa möte mejlar jag innan o säger att kmr inte komma vill ta en paus i terapin då har han mejlat o ringt en massa o försökt få mig att komma dit ändå. för en paranoid person som dessutom haft en massa skumma män i sitt liv e detta kanske inte det bästa han kunde gjort känner jag? pga nu e jag rädd för honom. min psykolog säger att hans beteende ej e normalt